Hannahs Historia, Lycka

VILKEN SOMMAR!

september 1, 2015

HERREGUD vilken sommar! Det har varit den mest kaotiska, bästa, jobbigaste och underbaraste sommaren.

Det största som hänt denna sommaren i Sizelycklig-väg är min artikel som publicerades på SVT Opinion och fick över 16000 (!!!) delningar på Facebook. Den spred sig även till vårt Norge där Nettavisen, en stor nättidning, publicerade en artikel om mig, som även det fick enorm spridning. Helt galet roligt, och jag kunde inte vara stoltare.

 

Denna sommaren har i mitt privatliv varit minst sagt turbulent, och det har också gjort att jag inte hunnit/pallat att prioritera bloggen. Jag har en önskan att publicera mycket och ofta, men ibland kommer livet emellan och då är det svårt att hinna allt en vill. Som ni sett på min instagram så har en söt liten man dykt upp lite, och kan stolt säga att det är min pojkvän, J. Ni som har följt mig under åren vet att jag lider av extrem förhållandeångest. Detta är någonting jag är mitt uppe i och kämpar emot. Kommer berätta mer om detta när jag kan se det ur perspektiv.

 

Nu i höst kommer jag att vara ordförande i mitt sexmästeri Fezztingen. Ett sexmästeri innebär ett studiesocialt utskott, där vi anordnar sittningar och andra event för studenterna. Detta är typ det roligaste som finns, och känner mig så hedrad att leda denna grupp.

Jag kommer även att jobba rätt mycket på Scandic här i Jönköping. Det är ett väldigt roligt jobb och passar min sociala sida som får möta mängder av trevliga människor varje dag.

 

Att få utveckla min blogg, varumärke och företag är något jag prioriterar i allra högsta grad i höst. Jag vill föreläsa mer, blogga mer, skriva mer och berätta mer. Jag vill inkludera er läsare, lära känna er bättre. Något jag älskar (hehe) är att stå framför kameran, och en dröm är att få göra det mer. Än så länge bara skisser, men det hade varit magiskt.

 

Nu ska jag lägga mig tidigt, drabbades hårt av insparkssjukan och imån bär det av till ett dygn i Stockholm för att träffa min man och fira hans födelsedag.

 

Vill avsluta med att tacka. Tack för alla fantastiska meddelanden, kommentarer och mail jag dagligen får. Tack för att ni stärker mig, och för att ni lyfter mig. Mitt arbete för kvinnokroppen och självkänsla hade aldrig varit möjlig utan den enorma stöd jag får. Från familj, vänner och ni som följer mig på diverse sociala medier.

 

Mängder av kärlek

Hannah

 

D60-2015_31928

3 Comments

  • Reply Anna-Karin Lidén september 26, 2015 at 6:15 e m

    Du är en fantastisk tjej som delar med dig så mycket av ditt liv. ☺

  • Reply Anna-Karin Lidén september 26, 2015 at 6:18 e m

    Iskugganavoron@wordpress.com. ska det vara…

  • Leave a Reply