Vad är Sizelycklig?

Sizelycklig för oss, är en livsstil. Ett sätt att leva. Ett sätt att tänka, känna och älska. Vi tror på en hälsosam livsstil, där ifall man lär sig att älska sig själv så finns det inga begränsningar.

 

Vi lever idag i ett samhälle där vi ständigt pumpas av ideal från tv, tidningar, filmer, bloggar osv. Det är allt från att vara en size zero, till att bli extremt träningsfixerad. Jakten på den perfekta kroppen är något de flesta söker. Det vi glömmer bort i detta, är oss själva. Vi blir inprentade att vi inte duger, och ständigt måste förändra våra kroppar. Men vad hände med insidan?

 

Vi vill med vårat ledord Sizelycklig, visa att insidan faktiskt ÄR det som räknas, hur klyshigt det än må låta. När man lär sig att älska sig själv och kontrollera sina tankar, det är först då man får ut det mesta av sitt liv.

 

Vi vill lyfta fram hur viktigt det är att hitta balansan i sitt liv. Balansen mellan livets alla pusselbitar – Vänner, träning, jobb, skola, mat och nöje. Att träna för att kroppen ska må bra, äta och njuta, prioritera sig själv och sin egentid, omge sig med människor som får en att må bra. Förhoppningsvis kan vi inspirera just Dig att tro på dig själv.

 

Något vi själva under lång tid har kämpat med är självförakt, inre osäkerhet och ett dåligt självförtroende. Det var sidor som ingen annan såg men som vi själva ständigt brottades med. Den dagen vi erkände problemen var den dagen vi påbörjade vår resa. Vägen kommer aldrig vara enkel men tillsammans kan vi välja att se det som ett äventyr!

 

Att älska dig själv kommer vara den bästa investeringen du någonsin gjort!

 

Lycka kommer man inte fram till, det är ett sätt att färdas.


Kärlek
Hannah