Okategoriserad

Tågresa och eftertanke.

april 29, 2016

God morgon älskade vänner!

 

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm och ikväll ska jag äntligen få se henne, mkn största idol Adele! Är helt slut efter alldeles för adrenalinhög och lång dag igår och för lite sömn. Och jag vet att jag kommer krascha. Kanske inte idag eller i helgen men min nästa lediga dag kommer bli en under-stenen-dag. Och det känns helt okej. Får jag vara så här lycklig och euforisk i ett par dagar så får jag ta smällen att ha en ”psykisk baksmälla”.

 

Nu på tåget upp så hade jag tänkt sova, men av någon anledning går det sådär (igen?). Så nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom schemat närmsta tiden. Vill bevisa för mig, mina anställda och ledning att jag tar detta på allvar och vill göra ett amazing jobb. Första steget i det tror jag handlar mycket om planering och att vara ute i god tid. Och allt detta självklart med Adele i öronen, tihi!

 

TACK för alla fina lyckoönskningar igår. Blir så rörd över att ha så fina människor omkring mig.

 

Kärlek i mängd,

Hannah

No Comments

Leave a Reply