Hannahs Historia, Livet

Syftet med sizelycklig

mars 9, 2016

För att förtydliga syftet med Sizelycklig. Detta är mitt företag, mitt namn och det är jag väldigt rädd om. Syftet är inte att uppmuntra fetma, har aldrig varit och kommer aldrig bli. Jag uppmuntrar lycka i alla former och storlekar. Att vi är vuxna och förmögna att bygga vårt eget liv. Mitt syfte är att få folk att må bättre. Att få människor att hitta sin väg, vilken den än må vara.

Hälsa för mig är ett stort begrepp, där jag fokuserar mer på den psykiska delen. MEN, jag är mån om att min kropp ska vara glad, att röra på mig lagom och att äta bra mat, för det mår jag bra av. Jag skriver och postar bilder på min kropp för att jag tycker att den är fantastisk. Inte för att det är ”så här” en ska se ut, utan för att det är så JAG ser ut. Och att jag mår bra i den. Inte du. Jag. Jag talar ALLTID om att hälsa är individuellt, ingen kan säga till någon annan vad hälsa är för den. För mig är hälsa ett rikt och lyckligt liv utan ätstörningar. Det är (för mig) att vara levande, promenera, god mat, vänner och familj. Jag mår inte så bra av kolhydrater, och då äter j.a.g. inte det. Inte du. Jag. Utan att förespråka att hela världen ska skippa kolhydrater. Min avsikt är ENBART att göra världen lite vackrare, och med större kroppsacceptans, och prata ångest. Och att stå upp för den fettfobi som finns omkring oss. När jag för över två år sedan började med detta så hittade jag INGEN som skrev om kroppspositivism.

 

 
Så. Jag skulle ALDRIG säga att någon annans sätt att leva är fel. För vem är jag att diktera vad som är rätt och fel åsikter? Alltså. Sizelycklig = Mer positivitet, pepp och kärlek. Både till dig själv, din kropp och till andra. Jag har ryggen fri och är otroligt stolt över det jag – tillsammans med er fantastiska följare – har byggt upp. Ifall min definition av hälsa inte är densamma som din, so what? Ta en bulle/proteinbar/frukt/glas vin/vatten/whatever och var glad att människor är olika! Tänk vad tråkigt livet annars hade varit?

 

 

Kärlek i mängd/ Hannah

2 Comments

  • Reply Susanna mars 22, 2016 at 8:49 e m

    Du är en fantastisk människa och en jättefin inspiration! Kram

  • Reply Caroline Kempe april 18, 2016 at 6:29 e m

    JA! Så himla bra skrivet. Håller med dig så väl. Vad som är hälsa är olika för de flesta och huvudsaken är ju att man mår bra, på riktigt. Från insidan ut. Både psykiskt och fysiskt. Heja dig och många kramar <3

  • Leave a Reply