Lycka, Träning, Vardag

Pw med Becel!

juni 9, 2014

Hej alla solstrålar!

Idag tog jag första pw’n på säkert två veckor. Vaknar med ont i halsen varje morgon, och jag har tänkt att jag varit sjuk, men tror snarare det beror på kvalster- och dammallergi. Så idag, tog jag mina tyngdstavar och gick min 5km-runda vid vattnet. Åh vad jag älskar min lägenhet.

Ni har säkerligen sett reklamen för Becel, ”gå för hjärtat”, som visas på tv nu, där de skänker en krona till hjärtforskning per km du promenerar. Fantastisk idé och det taggade mig rejält! Så nu har jag startat en grupp som heter Sizelycklig som ni så gärna får gå med i. Tillsammans peppar vi, tillsammans ger vi kärlek – och skänker lite pengar på köpet. Det kan inte bli bättre eller hur?

Nu väntar jag på att bli hämtad, så ska jag och två vänner åka till havet och bara ha det gott. Känns skönt med lediga dagar.

Ikväll publicerar jag ”hannahs historia” igen, och jag är så taggad att få dela ännu en bit av mitt hjärta till er. Tills dess, kärlek!

20140609-115910-43150659.jpg

20140609-115910-43150377.jpg

No Comments

Leave a Reply