Krönikor, Lycka, Sockerfritt, Vardag

Nu jävlar april!!

april 1, 2014

Älskade vänner. Vilken kärlek ni ger till mig, varenda dag. Blir så sjukt rörd.

 

Mars skulle bli sockerfri för mig. Jag skulle vara en förebild, och visa att det går, och peppa er. Det var längesen jag åt så MYCKET socker som jag gjorde i mars. Förstår inte riktigt vad som hände, men det bara ballade ur. Totalt. Hetsåt senast igår, något brutalles. Tänkte ”äh, det är ju april imån, nu kör vi all in”. Kaloribomb. Kändes som 200 kg när jag gick och lade mig, brutal sockerkoma.

 

Men nej, igår fick det vara nog. Det GÅR inte längre. Jag kan inte misshandla min kropp. Jag har kommit för långt för det. Denna resan har lärt mig mer än att bete mig som jag gjort senaste månaden.

 

Började dagen med att promenera en snabb pw längs ett vackert nattgöteborg. Jag vet inte vad, men vaknade bara med tusen kilo kärlek. Energi och pepp.

 

Har varit enormt sugen på socker idag, det är ju abstinenset som ger sig till känna, men jag tänker inte ge mig.

 

Fick en fin kommentar igår, där en tjej skrev ”kanske ska du inte tänka på hur du inte ska äta och göra, utan mer hur du ska göra?” Alltså, vänd det till något positivt. Och det ska jag verkligen göra.

 

Denna månaden, april 2014, ska jag fokusera på att vara lycklig, och inte äta socker. Jag ska inte planera upp hundra punkter på saker jag ska göra, orimliga mål, utan sockret räcker. För jag vet, att får jag kontroll över sockret, har jag kontroll på allt.

 

Tack igen för all kärlek.

Hannah

No Comments

Leave a Reply