Okategoriserad

Måndagsboost!

februari 8, 2016

God morgon måndag!

Jag har alltid svårt för just måndagar, helgen har gått för snabbt och verkligheten är ikapp. Därför har jag konstruerat en liten lista som ska boosta även den mest buttra måndagsföraktaren! Läs, skriv ut och ta till!

 

 • Det är en ny dag. Du lever! Vilket mirakel!
 • Det är en ny vecka. Du har nu möjligheten att planera och skapa din framtid precis så som DU vill ha den. Ja, jo en kan alltid säga att det inte går, men JO. Ifall du misstrivs på jobbet – säg upp dig. Ifall du inte trivs i en relation – gör slut. Livet är verkligen för kort för att inte lyssna på hjärtat. Var sann mot dig själv.
 • Planera in roliga saker under veckan. Så som bio med vännen, långpromenad med partnern, eller tapaskväll med tjejgänget. Planera in grejer i förväg så du kan få längta under veckan.
 • Planera in me-time! Oavsett ifall du jobbar, pluggar eller gör något annat så är det lätt att tappa bort sig själv under stressiga veckor. Planera därför upp redan idag var och när du ska få in din me-time. Detta kan vara en promenad bara för dig själv, ett par timmar då du sitter och läser din favoritbok eller något annat. En stund bara för dig. Tror det är livsnödvändigt!
 • Promenadtid! Nu i februari har ju jag kört igång en utmaning tillsammans med er – att promenera (träna) 1h/dagen under hela månaden. För att jag ska klara av detta så måste jag planera in när detta ska ske. Detta för att praktiskt få tid, och att sedan mentalt förbereda mig. SÅ! Gör ett veckoschema och skriv in när dina promenader ska hinnas med. Kom ihåg, det är för ditt inre välmående!
 • Kom ihåg: DU ÄR VÄRDEFULL! Du finns här på jorden av många anledningar, och en av dem är att du är viktig. Du är jätteviktig för människor i din närhet. Du är fantastisk och du är inte en siffra på vågen, du är inget resultat av ett ideal. Du är fantastiskt. Idag, imorgon, hela veckan och resten av livet. Kan inte upprepas nog!

 

Massor av kärlek

Hannah

 

3 Comments

 • Reply Ida februari 9, 2016 at 9:00 f m

  Tack underbara du för att du finns. Du peppar mig att ta mig ur denna skit. Hoppas du får en toppendag?

 • Reply Karolin mars 8, 2016 at 11:24 e m

  Ramlade på dig idag på instagram av en ren slump. Vilken härlig person du verkar vara. Tror dina ord kommer hjälpa mig med mycket. Tack!

  • Reply Hannah Östebo mars 9, 2016 at 11:10 f m

   TACK kära du! Så glad jag blir att du har hittat hit! 🙂

  Leave a Reply