Okategoriserad

Lördag med kärleken

januari 30, 2016

God kväll. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar med J och äter mörk choklad, popcorn och tittar på Bourne Identity. Matt Damon är magisk!

image

Igår kväll kom min stora kärlek Juni, min brorsdotter och dagen har ägnats åt kaplastavar, våfflor och kastrullhamrande. Det är märkligt och häftigt hur en så liten människa kan betyda så mycket. Hade gärna lagt upp bilder på henne, men respekterar min bror och hans fru som inte vill det.

 

Det är fantastiskt med en ledig helg, och jag bygger nu upp mig bit för bit, vilket är välbehövligt. Idag unnade jag mig ett besök på nagelsalongen, de bäst spenderade pengarna varje månad. Ja, det är dyrt men jag mår så väl av att känna mig ompysslad en stund. Vardagslyx alltså.

image

Fick även promenerat en stund och ÅH vad skönt det äääär! Ska göra det mer och oftare (haha, säger det mycket men). Ska även ut på cykeltur med pappa imån, kul!

image

Önskar er alla en fantastisk lördag. Glöm inte att vårda hjärtat. Det är enornt viktigt.

 

Kärlek, Hannah

 

2 Comments

  • Reply Ida januari 30, 2016 at 8:23 e m

    Fantastiska du! Så är det med mig och massage. Det är dyrt men jag tänker att allt som är att investera i min hälsa är värt det! Då prioriterar jag hellre bort 3 nya tröjor varje månad exempelvis. Kram till dig!

    • Reply Hannah Östebo januari 30, 2016 at 9:05 e m

      Åh du har så rätt! Massage är underbart! Tack och kramar tillbaks!

    Leave a Reply