Livet

Konsten att var oproduktiv.

januari 18, 2016

imageGod kväll! Nu är jag hemma i lägenheten och avnjuter ett göas chokladhavremjölk, dröm!

 

Denna dagen har jag verkligen inte gjort något produktivt. Jo, jag har promenerat en timma, men resten? Tittat på serier som jag aldrig annars hinner, lagat mat rätt länge, men bara legat i sängen. Och det har varit superskönt – men känslan av att jag BORDE göra något har varit nära hela dagen.

 

När jag bodde i Jönköping så planerade jag mitt liv i minuter, inte en sekund över till något. Därav hade jag ingen tv – när skulle jag hinna titta på den? Det var efter ett tag rätt påfrestande men jag tyckte om att hela tiden ha projekt att göra, möten att gå till och samtal som väntade. Det kanske handlade om känslan av att vara behövd, för det kände jag verkligen där.

 

Jag tror det är bra att ha dagar då en faktiskt inte gör NÅGONTING. När en har eget företag och är aktiv på instagram och bloggen, så är det lätt att en alltid jobbar. Och när en faktiskt inte gör det, så sitter jag och tänker på projekt, inlägg och bilder. Det är självklart något jag älskar, men dessa oproduktiva dagar finns inte i mitt liv längre.

 

Tänkte börja med typ slappsöndag. En dag i veckan (behöver inte vara söndag just) då jag bara hemmaspa-ar, kollar serier och gör ingenting. Tror en behöver det ibland.

 

Hur gör ni för att koppla av och framför allt – koppla bort?

 

Kärlek, Hannah

No Comments

Leave a Reply