Krönikor, Lycka, Vardag

I’m now a unicorn!

april 16, 2014

20140416-201523.jpg

Min älskade tränare Tanja skrev idag ett fantastiskt inlägg om mig, där jag även svarade på några frågor. In och läs läs läs!!

Inlägget hittar du här!


Hon har varit en så stor del till min lycka, den kvinnan. Hon fick mig att se beyond prestation och utsida, att det var insidan där allt måste starta. På slottstiden var hon mitt största stöd, med så stort hjärta. Hon är så äkta, och att träffa henne i somras i LA var underbart. Tack, för allt du har gjort älskade Tanja!

My beautiful Biggest trainer wrote about me om her blog today! I’m so thankful for our friendship, and her support helped me daily when I was in Ekolsund (Biggest Loser). Thank you for all your love. You’re amazing!

Kärlek Hannah

20140416-201534.jpg

4 Comments

 • Reply Johanna andersson april 16, 2014 at 8:14 e m

  Hej Hannah! Jag skulle gärna vilja mala dig. Men hittar inte någon adress. Kan vara för att jag sitter med mobilen och sidan ser annorlunda ut. Men skulle uppskatta om du skrev den 🙂 kram

 • Reply Madeleine april 16, 2014 at 8:23 e m

  Bästa Hannah! Vilken komplimang att bli kallad en enhörning. Dom är mycket unika och fina precis som du! Det är många som hetstränar och räknar varenda kalori men du är en sån som man inte får ångest av att följa. Lagom med träning och lagom med mat är bästa metoden och man är f*n inte så sämst som man tror. Ibland finns det mycket tid för träning ibland inte och hör och häpnad man dör inte av det! HAHA!

  Jobbar varje dag på mitt självförtroende och känner att jag ändå är på väg! Tack för att du inspirerar och tack för att du svarar på mail 🙂

  Madeleine

  • Reply Hannah Östebo april 17, 2014 at 4:52 f m

   Tack för din fina kommentar!! Gör mig så himlans glad! Kärlek!

  Leave a Reply