Livet

FREDAG!

februari 5, 2016

Hej mina kärisar!!

 

Först – TACK för all respons från inlägget igår. Känns enormt skönt att veta att vi är många som delar ångest och dess problematik. Dock är det tråkigt att vi aldrig pratar om det – sååå det var lite därför inlägget kom till. Funderar även på att göra en liten twist på den. Meeen det kommer i framtiden!

 

Inatt jobbade jag mitt fjärde men första för denna periods nattpass och det gick faktiskt superbra! Har känt smått panik över att arbeta själv och inte ha koll på grejerna, men det gick bra! En lär sig varje dag, försöker ha det i bakhuvudet!

 

Det var sååå nära att jag somnade på spårvagn/buss hem. Ville sova hos mina föräldrar eftersom det är mörkt och tyst i mitt flickrum, men då längre restid! Var helt slut när jag kom hem och åt min frukostfruktsallad med filmjölk nästab apatiskt, haha. Är egentligen inte hungrig när jag kommer hem men måste äta eftersom jag annars vaknar vråålhungrig vid lunch!

 

Planen var att sova till ca 16-17 men vaknade redan vid 13. Har nu snoosat i sängen, läst mina favvobloggar, svarat på lite mail och haft några samtal!

 

NU ska jag gå upp och göra varma toasts, är såå sugen på det. Senare blir det promenad, hoppas jag hinner ut innan solen går ner!

 

En underbar fredag önskar jag er!!

Massa kärlek!!

 

 

No Comments

Leave a Reply