Livet

En paus i vardagen.

januari 18, 2016

Precis vad jag behövde. Att bara ta bilen, hem till mina föräldrar och få vara barn igen. En paus i vardagen.

 

För mig är omställningar svårt, och det är ofta då som min ångest kommer. Att flytta hem från Jönköping, säga upp alla förtroendeposter, mitt jobb och flytta till Göteborg igen var sannerligen inte enkelt. Jag saknar studentlivet, vännerna och Jönköping varje dag – även om detta var helt rätt beslut. Här kommer jag kunna växa och utvecklas så som jag själv önskar.

 

Likadant när det kommer till relationer. Det blev väldigt spontant att jag flyttade in hos J, och även om det är en så stor lycka, så är det väldigt nytt och min relationsångest knackade på dörren ungefär samma sekund som jag satte nyckeln i låset. Jag vet inte vad jag är rädd för eller varför, men jag tycker bara det är superläskigt att vara i ett förhållande. Att vara beroende av någon annan, att lämna ut sitt hjärta och lita på någon annan helt, är såklart skrämmande. Min ångestinstinkt blir då enbart ”flykt – dra, dra, dra så fort du kan”. Så det är mycket dessa känslor jag arbetar emot för tillfället. Och eftersom jag är väldigt öppen med det, och har världens finaste pojkvän så är jag övertygad om att det kommer lösa sig. Min ångest ska aldrig få vinna.

 

Idag har jag tagit en lång, kylig och vacker vinterpromenad, sjukt härligt. Insåg också så att jag måste ut på mina promenader. Dagligen. Mitt huvud blir så mycket lättare och ångesten försvinner. Så, nu ska jag påminna mig själv om detta – varje dag.

Ikväll ska jag och J kolla resor, vi funderar på Budapest nästa helg. Det är något jag älskar med oss, vi är sjukt spontana och hittar på väldigt mycket roligt tillsammans. Tror det är nyckeln till mycket.

 

Kärlek

Hannah

 

12421943_10153877771253633_841245294_o 12591740_10153877770988633_827545685_o

 

 

 

No Comments

Leave a Reply