Okategoriserad

En kväll i andra hemmet.

januari 21, 2016

God förmiddag! Nu sitter jag på bussen tillbaka till Göteborg efter 14h i Jönköping.

 

Det är just nu inspark där och jag saknade mina vänner och vår fantastiska nattklubb image image image alldeles för mycket, så trots urinvägsinfektion så åkte jag till Jönköping igår eftermiddag. Att få komma tillbaka, bli såå välkomnad av alla mina hjärtan. Herregud, vad jag behövde detta. Trots att jag lämnat studentlivet bakom mig så kommer det alltid vara i mitt hjärta, och herregud vad jag älskade studentlivet där. Magiskt.

 

Nu ska jag hem för att jobba kvällsjobb. Börjar så smått komma in i rutinerna även om det är så mycket nytt. Men roligt är det! Så, ifall ni har vägarna förbi Scandic Rubinen på Avenyn så kom in och säg hej!

 

Kärlek

Hannah

No Comments

Leave a Reply