Krönikor, Vardag

Drömmar som sker

april 24, 2014

God morgon! Älskar denna nysommar, när det är lite småkyligt på morgonen för att sedan bli varmt under dagen! (Minus pollenet som halvt dödar mig såhär års)

Kunde knappt sova igår, blev så uppspelt efter mitt webbmöte med D. Känns helt otroligt att jag kämpar för mina drömmar. Min dröm är att sprida sizelycklig och hjälpa människor. Att få människor att må bra och prioritera sitt välmående. Nu håller vi på att jobba på ett projekt som kommer göra er läsare till en stor del av sizelycklig, hihi så mycket kan jag säga! Kommer bli hur bra som helst!

Inser mer för varje dag hur mycket det inre påverkar mitt liv. Idag njuter jag av stunden, lever i nuet och accepterar mig själv. Det gör att motgångar och utmaningar är lättare att bearbeta.

Imån väntar mig en helg i Jönköping hos min syster där även min bror från Oslo kommer. Ska bli roligt att få ses bara vi och bara vara. Imån kväll ska vi se Linda Pira, åh så grym tjej med attityd! Lääängtar!

Kärlek
Hannah

20140424-072259.jpg

1 Comment

  • Reply GC april 30, 2014 at 9:15 e m

    Otroligt vacker du är Hannah.

  • Leave a Reply