Krönikor, Vardag

Dagen efter

februari 15, 2014

God morgon! Eftersom gårdagens fest låg ute i ingenstans, så sov vi där. Det blev kanske lite för mycket att dricka, men det blir så ibland. Alla hjärtans dag har aldrig varit min grej, för då tycker jag man känner sig lite extra ensam. Speciellt när man har en omöjlig kärlek.

Nu sitter jag på bussen hem till mina föräldrar och tänker. Tänker på livet. Min kära vän Emma Eklund och jag är så glad för hennes skull. Ska fira henne rejält när jag kommer till Stockholm på fredag! Men det där med kärlek alltså. Det är så otroligt starka krafter. Krafter som gör att vi alltid kämpar för det, även om det ibland kan göra ont. För när vi väl upplever den där stora kärleken, då är allt värt det. Och det är det som har fått mig att inte sluta älska. Att även om man upplever det en kort stund, en minut, en dag, så är det värt alla tårar i världen. Min pappa sa en gång, att man ska vara försiktig om vem man älskar. Att man ger en bit av sitt hjärta till varje kärlek, och den biten får man liksom aldrig tillbaka. Och det tror jag stämmer. Och på så vis blir ju kärlek. För den biten av ditt hjärta, du gav till den personen, behåller den. Även om du får uppleva nya, annorlunda kärlekar, så är det en annan kärlek.

Jag är så lycklig och tacksam att jag har fått uppleva den där magiska kärleken. Den där som fick mig att köra 15 mil mitt i natten bara för att få kyssa honom. Som fick mitt hjärta att hoppa trippelvolter varje morgon jag vaknade bredvid honom. Även om det har sårat oss och varit jobbigt, så har det alltid varit värt det. Och det kan jag se tillbaka på, som något väldigt vackert. Den där stora H-kärleken.

I år ska jag fokusera på mig själv. Mina drömmar och mina mål. Jag tänker lyssna på min pappa och vara försiktig med mitt hjärta. Jag har väldigt svårt för att få känslor, och jag tror det är bra för mig. För när jag älskar, så gör jag det 110%. Och det sätter spår. Så i år ska jag vårda om mitt hjärta. Älska mig själv, som jag nu har lärt mig mer. Med mina styrkor och brister. För jag är jag, och jag är bra.

Kärlek
Hannah

20140215-135714.jpg

3 Comments

  • Reply Erika februari 15, 2014 at 5:16 e m

    Känner igen mig så väl! Så bra skrivet! Du är toppen! Puss

  • Reply Jennifer april 13, 2014 at 11:55 e m

    I discovered your page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get visitors from and they let you try the service for free. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Visit them today: http://jtayl.org/qfm9

  • Reply Donna april 21, 2014 at 4:38 f m

    You need targeted traffic to your website so why not try some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Check it out here: http://crown.im/1581

  • Leave a Reply