Okategoriserad

BUTIKSCHEF

april 28, 2016

image image image imageMJAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!

Idag fick jag mitt drömjobb, och jag är den lyckligaste tjejen i världen! Jag har blivit butikschef över värlens bäst butik. Är så otroligt stolt, hedrad, rörd och glad på samma gång! Äntligen har jag kommit hem. Att detta företag väljer att tro på mig och min förmåga ger mig bara bränsle att ge mitt allt här.

Min fantastiska sverigechef gav ett sådant proffsigt och fint tal i morse om varför de ville ha mig, och jag är så enormt rörd. Jag älskar Zizzi och kommer ge 150% för att det ska gå bra. Jag är så ofantligt överlycklig! Mycket superlativ nu, men 2016 är MITT år!!

Både familj, pojkvän, bästis kom in med blommor under dagen, så fina. Min älskade kollega Jennie kom in med en sådan fin blomma ”bara för att” utan att veta att jag fått tjänsten, världens finaste. Denna arbetsplats får mig att växa, med så underbara kollegor och ledning. Här ska jag växa. 

Nu dricker vi lite vin och försöker lugna adrenalinet. I morgon är det tidigt upp för att åka till Stockholm och se Adele, mitt livs största drömartist.

 

Ni vet att jag frågade mig igår ifall livet får vara så här bra? Jag har frågat mig själv det tusen gånger under dagen. Och ja, det får det.

 

Kärlek i mängd,

Hannah – numera Butikschef Zizzi Allum (tihi)

1 Comment

  • Reply Susana april 30, 2016 at 5:05 e m

    Vad roligt grattis! Där brukar jag handla ibland 🙂

  • Leave a Reply