Lycka, Lyckoonsdag, Vardag

Barabenrevolutionen

maj 21, 2014

God morgon skatter!

 

När vaknade i morse kände jag bara att jag ville starta något nytt! Och så såg jag hur soligt det var ute och hur gärna jag ville gå i shorts. Det tog instinktivt emot, och tänkte istället ”Nä men jag ska nog gå i jeans istället”. Då vaknade jag! ”VARFÖR ska inte jag få gå i shorts?!” Jag är idag stark mentalt och kunde där och då vända min tanke

 

Så här är det. Jag har alltid haft komplex för mina lår, men fick det nästan mer när jag gått ner mina kilon, för då var de fortfarande ”stora”, när överkroppen hade smalat ner sig.

 

 

När jag kom på spegelboost för flera månader sedan så började jag boosta mina ben, alltså verkligen jättemycket. Jag sa till mig själv varje dag hur fina långa ben jag har. Hur tacksam jag ska vara för att de fungerar. Okej, de dallrar och har celluliter, vilket kanske inte är så sexigt när man är 22, men de var mina ben. Och jag måste acceptera HELA min kropp. Så, jag har verkligen kämpat med detta. Och det gör jag fortfarande. För mig så måste jag boosta mig själv dagligen för att ”upprätthålla” självkänslan. Precis som kondition, det är inget du skaffar dig och sen har du det för evigt.
Så. Denna sommaren kommer jag gå barbent. Och jag tänker gå rakryggat och stolt. Jag har levt 21 somrar svettandes i leggings och ändå haft ångest. Det är slut med det nu!
Jag vill jättegärna ha med er på detta, jag vill visa att alla sorts ben är perfekta. Var ditt eget ideal, och älska dig själv och sen kropp du har. Värna om den, se den genom din bästa väns ögon. Men skäms inte. Det är ingen annan än du som tänker på hur du ser ut. Ifall någon annan gör det, beror det endast på bristande självkänsla!
Nu ska dessa långa ben till UM och sätta in en spiral! Här blir det inga barn förrän 2019, hihi!
Ikväll kommer ”lyckoonsdag”a inlägg ut. Idag handlar det hur man boostar sig vid en dålig dag!
Kärlek!

 

imageimageimage

No Comments

Leave a Reply