Okategoriserad

Baby I’m back!!

april 26, 2016

HONEY I’M HOME!

Heeej mina älsklingar och förlåååt för så lång uteblivning av bloggen. Jag har inte hunnit prioritera bloggen då jag har haft fullt upp med mitt nya jobb och istället fokuserat på instagram och mikroinlägg där. MEN NU är jag tillbaka och tänkte börja uppdatera med dagliga inlägg igen. I min takt – för Sizelycklig ska enbart vara roligt för mig.

 

Nu sitter jag i bilen på väg från Stockholm med J. Jag har gjort något helmegagalet och följt min dröm och gått hundra mil utanför min comfort zone. Känns helt magiskt och oavsett resultat så är jag SÅ stolt över mig själv.

 

Mitt liv består för tillfället av väldigt mycket jobb. Jag fullkomligt älskar det jag gör och trivs som fisken i vattnet inom plussizeindustrin. För er som inte vet – jag jobbar numera som säljare på Zizzi – en plussizefashionbutik. Såå glad och tacksam för detta jobb. Här vill jag utveckla och utvecklas.

 

Utöver det så har jag kommit igång med löpningen ca. 2 gånger i veckan och det känns grymt kul! Min kropp är helt fantastisk, förstår inte hur den orkar!!

 

Livet känns helt magiskt just nu, och jag är så lycklig som får leva det.

 

Vi hörs snart.
Kärlek i mängd, Hannah

image image image image image

1 Comment

  • Reply Linn april 27, 2016 at 3:55 e m

    Hej!

    Håller mina tummar för dig!
    Jag undrar om du berättat hur du och J träffades?
    Jag har själv varit singel alltid och tänkt att jag måste bli helt bekväm först med mig själv innan jag kan träffa någon men känner väl egentligen att jag vill. Skulle va intressant att höra hur tänker om på förhållanden samt hur ni träffades 🙂

  • Leave a Reply