Okategoriserad

Att inte kunna sova.

april 27, 2016

God kväll älskade vänner. Här ligger jag och kan verkligen inte sova. Det händer mig vääldigt sällan, då jag typ var ett lejon i mitt förra liv som kan sova hur mycket som helst, när och var som helst.

 

Dagen min har spenderats på mitt fantastiska jobb – dock i en annan butik idag i Frölunda. Vissa dagar så får en verkligen möta människor som en når och får höra livshistorier. Idag var en sådan dag. Jag fullkomligt älskar mitt jobb. Är så hemma på Zizzi och vill verkligen utvecklas där.

 

Att jag nu ligger här sömnlös är verkligen för att mitt liv är så otroligt bra just nu. Det händer så mycket att jag knappt hinner med. Är så lycklig i mitt förhållande, har mitt drömjobb och är tillbaka i Göteborg. Älskar min kropp och har ett sådant positivt flow i tankesättet kring den. Kan livet få kännas så här bra? Ja, jag tror det. Som starksköring upplever du ofta livet starkare och när du känner lycka så gör du det in i benmärgen. Så istället för att vara rädd att det ska vända så ska jag ligga här och njuta av känslan. Jag önskar er alla den.

 

Och håll ännu en tumme för mig i morgon. Det är en stor dag för mig då.

 

Med kärlek

hannaimage image image image imageh

No Comments

Leave a Reply