Okategoriserad

Summer Blue

juli 29, 2016

God morgon och välkomna hit igen! Jag har (som vanligt) inte hunnit blogga på ett tag, men har nu införskaffat mig en ny kamera och fått nytändning! Tänkte bli bättre på outfitsbilder då många efterfrågar detta, men även en bättre daglig uppdatering!

Jag är mitt uppe i en stressig flyttperiod, då vi flyttar till nya lägenheten på måndag, äntligen. Vi har fått tag i en liten pitoresk tvåa i andrahand med underbar uteplats som vi får hyra minst ett år. Supercentralt, och jag längtar SÅ tills det är färdigt.

Så nu är det fullt fokus på flytt. Vi jobbar väldigt mycket båda två men sena kvällar har spenderats med flyttpackning, flyttstäd, planering och inköp av nya saker till lägenheten! Spännande!

Ikväll var vi och åt med Johans farbror och fru, vi åt på Dinner 22 vid Södra Vägen. Så mysigt, riktigt goda drinkar och toppenmat. Jag åt hamburgare och de andra tog tonfisk – den kan jag verkligen rekommendera!

Efter det tog vi en drink innan vi promenerade hem i sommarkvällen. Underbar kväll!

Outfiten idag blev sommarklänning deluxe med en blå dröm från Ellos, mina favvoboots från Vagabond (kanske lite fel till klänningen men love them) och väska från Michael Kors.

Nu blir det sova innan upp tidigt för att försöka få nageltid innan jobbet och på kvällen städastädastäda! Snart är det klart!!

Med kärlek

Hannah

 

image image image image image image image

No Comments

Leave a Reply