Okategoriserad

Glutenfria scones

januari 7, 2016

Hej! Efter nästan två dygns resande är jag hemma från Filippinerna. Har haft det magiskt och att komma till denna kylan känns sådär. Men för att göra det bästa av situationen så bestämde jag mig för att göra scones och hemmagjord chokladmjölk till brunch. Som jag saknat bröd!
Recept 4 personer

50 g rumstempererat smör
4 dl glutenfri mjölmix (+2 för utbak)
1 tsk bakpulver
2 dl mjölk
Blanda mjöl och bakpulvet. Smula ner smöret och blanda med händerna. Häll i mjölk och rör i mjöl tills lagom konsistens. Rulla/klicka ut sconesen på bakplåtspapper, hacka med gaffel. In i ugnen, 250’C i tio min, eller tills det fått lagom färg. Njut!

Kärlek, Hannah

 

 

image  image image

 

 

No Comments

Leave a Reply