Lycka, Sockerfritt, Vardag

40 dagar sockerfri

maj 10, 2014

Idag har jag varit sockerfri i 40 dagar. Och jag har faktiskt aldrig mått så här bra. Känt mig så här stark. Utan socker så lever jag mer, känner mer, älskar mer. Ältar mindre, kämpar mindre för balansen. Utan det vita sockret så har jag min balans. Ja, det är jobbigt den första tiden men det är så fruktansvärt värt det. Jag vet att jag klarar det! Jag kommer säkert äta socker i framtiden, men nu vet jag att jag har kontroll, och att jag mår bättre utan. Länge leve Sizelycklig! Jag önskar er en fantastisk helg!

Kärlek Hannahimage

2 Comments

 • Reply Johanna maj 12, 2014 at 7:53 f m

  Bra Hannah! Förstår.. Man mår så bättre utan sockret.

  Har du någon kontakt med katta eller någon av de andra deltagarna från bl? en nyfiken undran bara 🙂

  Skulle du kunna skriva ett inlägg om bristningar, lös hud osv? jag har mkt problem med det och ibland tar det ur orken ur mig att fortsätta på med träning (inte bara det utan även andra defekter på min kropp och psykiska problem, men bristningarna är ändå en stor anledning till att jag mår dåligt). kram

  • Reply Hannah Östebo maj 14, 2014 at 8:56 e m

   Jag har bra kontakt med flera av de andra deltagarna. De blev ju och är ens lilla Biggest-familj, så de släpper jag aldrig 🙂

   Jättebra idé att skriva om, det ska jag verkligen göra i framtiden! Kärlek

  Leave a Reply